Menu
Your Cart

Avcio

Avcio

1996 yılında Sinop'ta doğan Avcio'nun gerçek adı Halil Anıl Avcı'dır. 2000 yılında babasının mesleği nedeniyle İstanbul'a geldikten sonra müziğe olan ilgisi başladı. Bas gitar , bateri, org gibi enstrümanları çaldıktan sonra çeşitli metal gruplarında vokallik yaptı. Fakat en sonunda kendisini elektronik müzik yaparken buldu. Bağımsız olarak yayınladığı 35'e yakın şarkısı mevcut ve Gain'deki bir elektronik müzik içeriğinin ilk bölüm konuğu olmuştur. 'Afyon Dinarı' ve 'Mizaru' isimlerindeki şarkılarıyla Elektronik müzik piyasasında çok ses getirmiştir. Şimdilerde ise Avrupa Müzik ile müzik hayatına devam ediyor ve sürekli üretim yapıyor.

Avcio “00’s Techno” adlı yepyeni şarkısını 5 Mayıs’ta müzikseverlerin beğenisine sunuyor!2000’lerdeki techno ruhunu hatırlamak isteyen Avcio, “00’s Techno” adlı yepyeni şarkısında odöneme ait melodileri ve sert davul dizilimleri ile dinleyiciyi geçmişe götürmeye kararlı! Tümdüzenleme işlemleri kendi..
Brand: Dans
Avcio dans türündeki yepyeni şarkısı “24020” ile 18 Ağustos’ta sevenleriyle buluşmaya devamediyor!“Yar – Ezgi Sağlık Vocal Edit”, “Mizaru” ve “Taksim Dolmuşu” gibi şarkılarla 2020 yılından beri müzikkariyerine devam Avcio yeni şarkısı “24020” ile dinleyenlerini dans ettirmeye devam ediyor! MüziğinAv..
Avcio, “Daver” adını verdiği yeepyeni dance house türündeki şarkısını 7 Temmuz’da müzikseverlerinbeğenisine sunuyor!“Mizaru”, “Yâr” ve “Taksim Dolmuşu” gibi sevilen şarkılarıyla 2020 yılından bu yana aktif olarak müzikyapan Avcio, yepyeni bir dance house şarkısına imza atıyor! Şarkılarına kattığı du..
Brand: Deep House
Avcio, Aspis ve Veroliv ortaklığında dinleyicisi ile buluşacak olan “Flatlife”, 19 Ocak’ta yayında!House müziğin sevilen isimlerinden Avcio, Aspis ve Veroliv, “Flatlife” adlı tekliyi müzikseverlerinbeğenisine sunmaya hazırlanıyor! Hiçbir amacı olmayan insanlar ile bir amaç uğruna hayatlarıboyunca sa..
Avcio, Türk sanat müziği esintili yepyeni çalışması “Nahavent” ile 6 Ekim’de sevenleriyle bir arayageliyor!2020 yılından beri yayınladığı elliyi aşkın şarkıyla üretimine durmaksızın devam eden Avcio, yeniparçası “Nahavent” için son hazırlıklarını tamamlıyor! Tüm düzenlemesi ve bestesi sanatçınınkend..
Elektronik müziğin başarılı isimlerinden Avcio, “The Brothel of Avignon” adlı eseri ile 17 Kasım’dayayında!“Mizaru”, “Yâr” ve “Taksim Dolmuşu” gibi parçalara imza atan üretken sanatçı Avcio, Picasso'nunünlü tablosu “Les Demoiselles d'Avignon”dan esinlendiği “The Brothel of Avignon” isimli ye..
Avcio, “There is No Tomorrow” adlı yepyeni şarkısını 1 Mart’ta sevenlerinin beğenisine sunuyor!Geçtiğimiz ocak ayında Aspis ve Veroliv ortaklığında yayınladığı “Flatlife” teklisi için dinleyicisiylebuluşan başarılı sanatçı Avcio, “There is No Tomorrow” çalışması ile üretimine devam ediyor! Avcio,asl..
Gösterilen: 1 ile 7 arası, toplam: 7 (1 Sayfa)