Menu
Your Cart

Barış Demirel

Barış Demirel

Trompetçi, şarkıcı / şarkı yazarı ve prodüktör Barış Demirel hem memlekette hem de uluslararası alanlarda pek çok performans ve sayısız işbirliği yaptı. İlk solo albümü "Mutluluklar"ı 2021'de yayınladı. 2022 yılında "Ay (feat. Simge Pınar", "Gönül Yoldaşını Bulur", "Bulsam Kendimi", "YOK Kİ (ISLANDMAN REMIX)", "Üzümlü Kek (feat. Aga B)" isimli single çalışmalarını müzikseverlerin beğenisine sundu. Demirel, 2023 yılında "Özlesem de Birini (feat. Kayra)", "Like A Dream (feat. Kadebostany & Angie Robbe)", "ADAM" isimli single çalışmalarını ve "Bi' Aralar İyiydim" isimli albümünü yayımladı. Sanatçı, aynı yıl "HEPSİ GEÇECEK" isimli single çalışmasını dinleyicileriyle buluşturdu. 2024 yılında "AÇ KAPIYI GİR İÇERİ" ve son olarak "HOŞÇAKAL" isimli single çalışmalarını yayımladı.

Brand: Alternatif
Barış Demirel, “AÇ KAPIYI GİR İÇERİ” şarkısına getirdiği eşsiz yorumu ile 12 Ocak’ta yayında!Geçtiğimiz yıl “HEPSİ GEÇECEK” isimli teklisini dinleyicisi ile buluşturan şarkıcı, söz yazarı, prodüktörve trompet sanatçısı Barış Demirel, Özdemir Erdoğan’ın çok sevilen eseri “AÇ KAPIYI GİR İÇERİ”yikendin..
Son dönemin en başarılı sanatçılarından Barış Demirel, “HEPSİ GEÇECEK” adlı yepyeni teklisini 24Kasım’da sevenlerinin beğenisine sunuyor!İsviçreli prodüktör Kadebostany ile çıkardıkları “Like a Dream” ve “Euphoria” gibi çok sevilen şarkılarınyanı sıra, “Mutluklular” ve “Bi’ Aralar İyiydim” gibi solo..
Brand: POP
Başarılı sanatçı Barış Demirel, “HOŞÇAKAL” adlı yepyeni şarkısını 16 Şubat’ta müzikseverlerlebuluşturuyor!Geçtiğimiz ocak ayında Özdemir Erdoğan’ın çok sevilen eseri “AÇ KAPIYI GİR İÇERİ”yi kendine özgüyorumuyla dinleyicisinin beğenisine sunan şarkıcı, söz yazarı, prodüktör ve trompet sanatçısı Barı..
Gösterilen: 1 ile 3 arası, toplam: 3 (1 Sayfa)