Menu
Your Cart

Retrobüs

Retrobüs

70'lerin, 80'lerin ve 90'ların efsane isimlerini anarak, dönemin unutulmaz eserlerini yorumlayan Retrobüs, 2011 yılında kuruldu. Fuat Şahverdi, Murat Yerden, Ozan Çetiner, Kaan Alptekin ve Kaan Şeker'den oluşan grup 2019 yılında ilk single'ı "Bu Son Olsun"u yayımladı. Retrobüs, 2020 yılında "Platonik Vecihi" ve "Yeter" isimli single çalışmalarını müzikseverlerin beğenisine sundu. 2021 yılında, "Yeşilçam Yıldızı", "Benim Gözüm Sende" ve "Ankara Rüzgarı" isimli single çalışmalarını dinleyicileriyle buluşturdu. Grup, 2022 yılında "Vosvos" ve "Cesaretin Var Mı Aşka" isimli single çalışmalarını yayımladı. 2023 yılında "Korkuyorum" ve "Dinle" isimli single çalışmalarını sevenleriyle paylaştı. Retrobüs, 2024 yılında "Hatun" isimli single çalışmasını dinleyicileriyle buluşturdu. 


Retrobüs “Dinle” adlı yepyeni pop/rock türündeki şarkısını 13 Ekim’de müzikseverlerin beğenisinesunuyor!“Platonik Vecihi”, “Bu Son Olsun” ve “Ankara Rüzgarı” gibi pek çok sevilen şarkısıyla 2019’dan buyana aktif olarak müzik yapan Retrobüs, kariyerinin 10. teklisi “Dinle” için tüm hazırlıklarınıtama..
Retrobüs, “Hatun” adlı yepyeni şarkısını 19 Ocak’ta müzikseverlerin beğenisine sunuyor!“Platonik Vecihi”, “Ankara Rüzgarı” ve “Bu Son Olsun” gibi şarkılarla tanınan ve son olarak 2023 yılınınekim ayında “Dinle” isimli parçayı sevenleriyle buluşturan başarılı grup Retrobüs, “Hatun” teklisi içintüm h..
Brand: Alternatif
Alternatif müziği geçmişin yorumu ve günümüz sound’u ile bir potada eriten müzik grubu Retrobüs,yepyeni şarkısı “Korkuyorum” için tüm hazırlıklarını tamamladı! “Korkuyorum” adlı parça; “PlatonikVecihi”, “Benim Gözüm Sende” ve “Ankara Rüzgarı” gibi şarkılarıyla büyük başarı elde eden grubundokuzuncu ..
Gösterilen: 1 ile 3 arası, toplam: 3 (1 Sayfa)