Menu
Your Cart

Milat

Brand: ROCK
Milat “Durdurun Zamanı” adlı yepyeni şarkısını 21 Temmuz’da müzikseverlerin beğenisine sunuyor!“Söyleyin Ona”, “Issız Sokaklar” ve “Özlemedin Mi?” gibi pek çok şarkısıyla rock müziğin sevilengrupları arasında yerini alan Milat, sözü ve müziği Mehmet Kenan Bakay’a ait olan “Dursun Zaman”adlı şarkısı ..
Brand: ROCK
Rock müziğin başarılı gruplarından Milat, “Gönül Yangını” ve “Yorgun”dan oluşan iki şarkılık singleçalışmasını 17 Kasım’da sevenlerinin beğenisine sunuyor!“Issız Sokaklar”, “Söyleyin Ona” ve “Özlemedin mi?” gibi çok sayıda hit şarkıya imza atan Milat grubu,“Gönül Yangını” ve “Yorgun” adlı parçalarda..
Rock müziğin üretken isimlerinden Milat ve Aylak, “Güzelim” adlı düet çalışmasını 8 Mart’tamüzikseverlerin beğenisine sunuyor!“Issız Sokaklar” şarkısı ile milyonların beğenisini kazanan Milat grubu ve “Sarmaşık”, “Hatıra” ve“Vazgeçmedim” gibi şarkılarla tanınan Aylak grubu, “Güzelim” teklisi için be..
Brand: ROCK
Milat “Okyanus” adlı yepyeni rock şarkısını 2 Haziran’da müzikseverlerin beğenisine sunuyor!“Issız Sokaklar”, “Söyleyin Ona” ve “Özlemedin Mi?” gibi pek çok şarkısı ile rock müziğin başarılıisimleri arasında yerini alan Milat, 2023’ün beşinci şarkısını yayınlamak için gün sayıyor! Sözü, müzizğive dü..
Brand: ROCK
“Söyleyin Ona””, “Issız Sokaklar” gibi şarkılarıyla dinleyicilerin beğenisini kazanan Milat grubu, bu kezde “Pare” adlı şarkıyla listelere üst sıradan giriş yapmaya hazırlanıyor!2015 yılında Mehmet Kenan Bakay, Artun Koyuk ve Ezgin Aydın’ın bir araya gelerek kurduğu ve BuğraÜnsal’ın katılımıyla son ..
Gösterilen: 1 ile 5 arası, toplam: 5 (1 Sayfa)