Menu
Your Cart

Huner

Huner

Üniversite yıllarında Sepya ile alternatif, Indie Rock üretim denemelerinin ardından, pandemi dönemi ile birlikte kendini yakın hissettiği R&B, Neo-Soul alanlarında üretime başlayan huner, müzik üretimine hız kesmeden devam ediyor. Baker Aaron, Kerem Akdağ, Mert Demir, Yaşar Görkem Arslan gibi birbirinden değerli prodüktörlerle çalışan huner, 2021 yılında kendi ismiyle başlayan solo kariyeriyle günümüze kadar 10 şarkı yayınladı. Stüdyo ve üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden sanatçıya sahnede Sinan Öktem (bass), Can Arsoy (tuşlular), Berkay Tekdemir (gitar), Berkin Özbatır (davul), Öykü Yılmaz (geri vokal) ve Doruk İpekgil (tonmeister) eşlik ediyor. 

Brand: Alternatif
Yerli R&B / Soul sahnesinin üretken ismi huner, yeni şarkısı “Gelen Giden Olmadı” ile 15 Mart’tayayında!“Acımaz Sandım”, “Bencil” ve “Hiç Kafanı Yorma” gibi şarkılarla müzik dünyasında yer eden başarılısanatçı huner, “Gelen Giden Olmadı” adlı yepyeni teklisini sevenlerinin beğenisine sunuyor! Sa..
huner, “Şekerden Düşlerim” adlı yepyeni teklisi ile 15 Aralık’ta Türkçe pop severlere yeni bir alternatifsunuyor!R&B ve Neo-Soul türlerinde yaptığı özgün parçalarla dikkatleri üzerine çeken huner, Türkçe popmüziğine göz kırpan ilk çalışması “Şekerden Düşlerim” için tüm hazırlıklarını tamamlıyor!..
Gösterilen: 1 ile 2 arası, toplam: 2 (1 Sayfa)