Menu
Your Cart

Furkan Halıcı

“Baktığın Her Yerdeyim”, “Gözlerin İstanbul” ve “Kör Zaman” gibi şarkılarıyla alternatif sahnededikkatleri üzerine çeken Furkan Halıcı, yepyeni şarkıları üzerinde çalışmaya hız kesmeden devamediyor! Son olarak “Sarıl Bana” adlı şarkısını müzikseverlerin beğenisine sunan Halıcı, “Başka BirMevzu Var” ..
Furkan Halıcı “Geri Ver” adını verdiği yepyeni alternatif pop türündeki şarkısını 23 Haziran’damüzikseverlerin beğenisine sunuyor!“Baktığın Her Yerdeyim”, “Gözlerin İstanbul” ve “Sarıl Bana” gibi pek çok başarılı şarkısıyla 2020yılından bu yana aktif olarak müzik üreten Furkan Halıcı, “Geri Ver” adl..
Furkan Halıcı, “Senden Kurtulmam Gerek” adlı yepyeni şarkısını 17 Kasım’da müzikseverlerinbeğenisine sunuyor!“Baktığın Her Yerdeyim”, “Gözlerin İstanbul” ve “Sarıl Bana” gibi şarkılarla müzik dünyasında fırtınagibi esen Furkan Halıcı, yeni parçası “Senden Kurtulmam Gerek” için tüm hazırlıklarını tam..
Alternatif müziğin üretken isimlerinden Furkan Halıcı, yeni şarkısı “Uçurtmalar” ile 21 Temmuz’dasevenleriyle bir araya geliyor!“Baktığın Her Yerdeyim” ve “Gözlerin İstanbul” gibi hit şarkılarıyla milyonların beğenisini kazananFurkan Halıcı, sözü ve müziği kendisine ait olan “Uçurtmalar” adlı yeni ş..
Gösterilen: 1 ile 4 arası, toplam: 4 (1 Sayfa)