Menu
Your Cart

Ezgi Sağlık

Ezgi Sağlık

20 Kasım 2000 tarihinde Erzurum’da doğan Ezgi Sağlık küçük yaşlarda şarkı söylemeye başlamış. Flüt ve keman eğitimi aldıktan sonra Sakarya Üniversitesi Türk Müziği bölümünü kazanmış. Fakat eğitimini yarıda bırakıp direkt olarak kendi şarkılarını yazmaya ve yayınlamaya başlamış. Anıl Emre Daldal ile olan ilk çalışması ve işbirliği olan Yanımdasın isimli şarkıları oldukça geniş kitlelere ulaşmış. Şimdilerde ise solo şarkılarını yayınlamaya karar vermiş.

Brand: Dans
Avcio, Aykut Bilir ve Ezgi Sağlık’ın yeni teklisi “Aman Avcı” 26 Nisan’da müzikseverlerin beğenisinesunuluyor!Avcio, Aykut Bilir ve Ezgi Sağlık, sevilen türkü “Aman Avcı”ya yepyeni bir yorum getirmek için bir arayageliyor! Aykut Bilir’in çağlama performansı ile Ezgi Sağlık’ın vokaline eşlik ettiği b..
Ezgi Sağlık, “Anxious Eye” isimli yepyeni teklisini 9 Şubat’ta sevenlerinin beğenisine sunuyor!Son olarak 2023 yılının aralık ayında yayımladığı “Limbo” şarkısıyla dinleyicileri ile bir araya gelenüretken sanatçı Ezgi Sağlık, yeni çalışması “Anxious Eye” için tüm hazırlıklarını tamamladı! Müziği ve..
Ezgi Sağlık, “Limbo” isimli yepyeni şarkısını 8 Aralık’ta müzikseverlerin beğenisine sunuyor!2021 yılında Anıl Emre Daldal ile yaptığı “Yanımdasın” adlı düet çalışmasıyla profesyonel müzikkariyerine başlayan ve son olarak Avcio ortaklığında yayımladığı “Bu Tepe Pullu Tepe” yorumu ilesevenleriyle bul..
Brand: Alternatif
2021 yılında alternatif müziğin sevilen isimlerinden Anıl Emre Daldal ile birlikte seslendirdiği“Yanımdasın” adlı şarkı ile profesyonel müzik dünyasına adımını atan Ezgi Sağlık, müzikal yolculuğunahız kesmeden devam ediyor! Geçtiğimiz kasım ayında “Tilki” adlı şarkısını yayınlayan Sağlık, “SözVermed..
Brand: Dans
Ezgi Sağlık, fidanson ve Avcio'nun yeni parçası “Ublomstret Blomst” 15 Mart’ta yayında!House / Downtempo müziğin başarılı isimlerinden Ezgi Sağlık, fidanson ve Avcio, “Ublomstret Blomst”adlı yepyeni şarkı için bir araya geliyor! Düzenlemesi Ezgi Sağlık'a ait olan parçada fidanson gitarlarıylaeşlik e..
Brand: Alternatif
Anıl Emre Daldal, Ezgi Sağlık  "Yanımdasın" isimli single'ı ile tüm dijital platformlarda...
Gösterilen: 1 ile 6 arası, toplam: 6 (1 Sayfa)