Menu
Your Cart

Bertin Yıldız

Bertin Yıldız

Aralık 1998 doğumlu Bertin Yıldız müzisyen bir ailenin çocuğu olarak İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Müzisyenliğe olan ilgisi giderek artarak, çok küçük yaşlarda kendisini beste yapmaya ve şarkı söylemeye yönlendirmiştir. Erken yaşlarda küçük sahne tecrübeleri edinerek bu alanlarda profesyonelleşmeye büyük adımlar atmıştır. Aynı zamanda Radyo Sinema Televizyon bölümünden mezun olmuştur. 

Brand: POP
Pop müziğin yeni isimlerinden Bertin Yıldız, “Benden Eyvallah - Caner Güneysu Versiyon” adlı yenişarkısı ile 8 Mart’ta yayında!Geçtiğimiz aylarda “Bilmiyordum”, “Güle Güle” ve ‘’Bu Şehir’’ gibi parçalarla listelerde yer alan gençşarkıcı Bertin Yıldız, daha önce yayımladığı “Benden Eyvallah” şarkısın..
Brand: POP
“İki Satır”, “Benden Eyvallah” ve “Kül Duman” gibi şarkılarıyla yüz binlerce dinlenmeyi geride bırakanBertin Yıldız, kariyerinin altıncı teklisi “Bilmiyordum” için tüm hazırlıklarını tamamladı! Sözleri EgeYalaza ve Yıldız ikilisine ait olan parçanın müziği Ege Yalaza, düzenlemesi ise Gökhan Turan im..
Brand: POP
Bertin Yıldız, “Bomboş” ile 8 Eylül’de yeniden müzikseverlerin huzuruna çıkıyor!Müzik kariyerinde 2021 yılında yayınladığı “Yol Ayrımı” isimli single çalışması ile başlayan Bertin Yıldız,şimdilerde ise sözü ve müziği kendisine ait olan yeni teklisi “Bomboş” için stüdyoya girdi!“Kördüğüm”, “Bilmiyord..
Brand: POP
Bertin Yıldız, “Bu Şehir” adlı yeni teklisini 15 Aralık’ta sevenlerinin beğenisine sunuyor!“İki Satır”, “Bilmiyordum” ve “Benden Eyvallah” gibi şarkılarla tanınan Bertin Yıldız, yeni çalışması “BuŞehir” için tüm hazırlıklarını tamamlıyor! Şarkının sözü ve müziği Bertin Yıldız imzası taşırken,düzenle..
Brand: POP
Bertin Yıldız “Güle Güle” adını verdiği yepyeni pop şarkısını 2 Haziran’da müzikseverlerin beğenisinesunuyor!“Bilmiyordum”, “Benden Eyvallah” ve “İki Satır” gibi pek çok şarkısıyla yüz binlerce dinlenmeyi geridebırakan Bertin Yıldız, pop müzikteki iddiasını yeni şarkısı “Güle Güle” ile sürdürmeye de..
Brand: POP
Bertin Yıldız, “Yangın Yeri” adını verdiği yepyeni şarkısını 5 Nisan’da sevenlerinin beğenisine sunuyor!“İki Satır”, “Bilmiyordum” ve “Benden Eyvallah” gibi şarkılarla dikkatleri üstüne çeken üretken sanatçıBertin Yıldız, yeni teklisi “Yangın Yeri” için tüm hazırlıklarını tamamladı! Sözü ve müziği s..
Gösterilen: 1 ile 6 arası, toplam: 6 (1 Sayfa)