Menu
Your Cart

Aybüke Poçan

Aybüke Poçan

Aybüke Poçan, 1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Müzik hayatına 11 yaşında gitar çalarak başladı. Lise yıllarında şarkı söylemeye ve besteler yapmaya başlayan Poçan, dijital platformlarda yayınladığı cover çalışmaları ile alternatif müzik dinleyicilerinin dikkatini çekmeyi başardı. 2018 yılında ilk albüm çalışması olan "Dedim Merhaba"yı yayımladı. 2019 yılında "Ay", "Kaybet Benimle", "Kaybet Benimle (Yüksel Ürer Remix)" ve "Kumsalda" isimli çalışmalarını müzikseverlerin beğenisine sundu. Sanatçı, 2020 yılında "Sorun Bende", "Ya Değilse", "Kaçmadım", "Kaçmadım (Akustik)" ve "Yollar Eskidi" isimli single çalışmalarını yayımladı. 2021 yılında "Modern Zaman Köleleri", 2022 yılında ise "Bi' Bilsen", "Keyfe Keder" isimli single çalışmalarını sevenleriyle paylaştı. Poçan, 2023 yılında "Hayat", "Yolumuz Bu", "Ama Yoksun Diye", "Seni Görmem Lazım", "Korkarım Çok" ve "Aklımın Oyunları" isimli single çalışmalarını dinleyicileriyle buluşturdu. 2024 yılında ise "Dünyanın Sonu" isimli albüm çalışmasını yayımladı. 

Brand: Alternatif
Aybüke Poçan, alternatif türündeki yeni şarkısı “Aklımın Oyunları”nı 22 Aralık’ta sevenlerininbeğenisine sunuyor!Aybüke Poçan, “Dünyanın Sonu” isimli 8 şarkılık albümünden dördüncü ve son teklisi “AklımınOyunları” için müzikseverle buluşuyor! Poçan, Belgin Sarılmışer’ in hayatını anlatan “Bergen” is..
Brand: Alternatif
Aybüke Poçan’ın “Dünyanın Sonu” isimli 8 şarkılık yeni albümü 12 Ocak’ta yayında!Peş peşe yayınladığı şarkılarla alternatif müzik dinleyicilerinin dikkatini çekmeyi başaran üretkensanatçı Aybüke Poçan, ikinci albüm çalışması “Dünyanın Sonu”nu sevenlerinin beğenisine sunuyor!Albümde daha önce yayınla..
Brand: Alternatif
Aybüke Poçan, “Korkarım Çok” isimli yeni şarkısını 1 Aralık’ta sevenleriyle buluşturuyor!Alternatif müziğin üretken isimlerinden Aybüke Poçan, “Dünyanın Sonu” isimli 8 şarkılık albümündenüçüncü teklisi “Korkarım Çok” için tüm hazırlıklarını tamamlıyor! “Korkarım Çok”un sözü ve müziğinikendisi üstlen..
Brand: Alternatif
Aybüke Poçan yeni single çalışması “Seni Görmem Lazım” ile 10 Kasım’da müzikseverle yenidenbuluşuyor!“Başka Hayatlarda”, “Kaybet Benimle – Yüksel Ürer Remix” ve “Kal Anlatırım” gibi şarkılarla tanınanAybüke Poçan, “Dünyanın Sonu” isimli 8 şarkılık albümünün ikinci teklisi “Seni Görmemi Lazım” içinst..
Gösterilen: 1 ile 4 arası, toplam: 4 (1 Sayfa)