Ünlü şarkıcı Nil Özalp, son albümünün ikinci video klibiyle yaz aylarına damga vuruyor.

Söz ve müziği Tarkan’a ait “Acıkolik” isimli ilk albümü ve şarkısıyla oldukça başarılı bir çıkış yakalayan, ardından Serdar Ortaç ile yaptığı düetlerle adından söz ettiren Nil Özalp, “Durma” isimli ikinci albümünün ikinci video klibini hazırladı. Söz ve müziği yakın arkadaşı Tan Taşçı’ya ait olan, albümünün en çok beğenilen şarkılarından “Final”e hazırladığı video klibinde sanatçı, ayrılık sonrası kendi dünyasına dönen bir kadını canlandırdı.

Çekimleri  17 saat süren video klibin yönetmenliğini Begüm Divarcıoğlu, görüntü yönetmenliğini ise Doruk Can üstlenirken, Özalp “Bir kadının aşk acısını bir erkeğin anlamasını bekleyemezdim. Kadınlar acılarını bile rengarenk yaşayan varlıklar. Bu sebeple “Final”i bir kadının ellerine teslim ettim.” dedi.

Kandilli’nin en gözde yalılarından birinde çekilen videonun moda danışmanlığı koltuğuna ise bir başka kadın, İrem Yılmaz oturdu. Yılmaz’ın isteği üzerine, dünya moda endüstrisinde mayolarıyla ülkemizi başarıyla temsil eden Cihan Nacar tarafından özel olarak tasarlanan mayoları giyen Özalp ‘’Final’’ videosunda ayrıca ülkemizin en gözde modacılarından Deniz Berdan imzalı iki farklı kostüm de giydi.

Yeni video klibi için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Özalp, bir sonraki video klibinin şarkısına ise hayranlarından gelen istek doğrultusunda karar vereceğini söyledi.